Natalil Lintala

Natalil Lintalan voi tilata luennoimaan myös etäyhteydellä. Kysy lisää!

Valmentajanasi toimii Natalil Lintala

Natalil Lintala

Natalil Lintala valmistui Teatteritaiteen maisteriksi 2012. Opiskeluvuosina hän huomasi kamppailevansa päihteiden kanssa ja toipumisyrityksistä huolimatta kierre vain paheni vuosien mittaan. Sairaudestaan huolimatta hän oli tunnollinen opiskelija, hyvä työntekijä sekä ahkera kuntoilija, joka suorittamalla yritti päästä irti häpeän kierteestä.

Natalilin toipuminen alkoi vuonna 2017, jolloin hän kävi toipumiskeskeisen päihdehoidon. Sen aikana hän oppi ymmärtämään myös isäänsä, jonka juominen oli aiheuttanut hänessä oireita lapsesta pitäen. Toipumisprosessin jälkeen syntyi ylistäviä arvosteluja saanut näytelmä Kulissit kaatuu, joka sai ensi-iltansa keväällä 2019. Lisäksi Natalil on kokenut luennoitsija niin päihderiippuvaisille ja läheisille, terveydenhoitoalan ammattilaisille kuin päättäjille.

Natalil kokee elämäntehtäväkseen puhua päihderiippuvuudesta ja siitä toipumisesta sekä riippuvaisen että läheisen näkökulmista. On aika muuttaa häpeä voimavaraksi ja uskoa, että toipuminen on aina mahdollista.